Intrebari frecvente

Tattoo Anaid, Galati, Romania, 1 Decembrie 1918 4, bloc S7c ap. 24
Telefon: 0747951159 Email: contact@tattoo-anaid.ro

Intrebari frecvente

Daca ne ingrasam sau slabim tatuajul isi schimba forma?
Da tatuajul isi schimba forma daca diferenta este mare a cresterii masei musculare sau scaderii.Daca se slabeste sau se ingrasa putin nu este nici o problema tatuajul se mareste sau micsoreaza uniform.
Atunci cand ne facem un tatuaj, avem dureri ?
Da orice tatuaj doare in orice zona a corpului uman,doar ca durerea este foarte suportabila de catre oricine.Deobicei fetele in general au facut o balanta egala intre durerea dintre aparatul de epilat si durerea in timpul uni tatuaj.
Cat rezista un tatuaj?
Un tatuaj permanent o data facut el va ramane impregnat in piele pe tot restul vietii numai ca in ani gen 10 ani,culorile se mai palesc avand un tatuaj mai sters neluminos,aceasta problema putanduse remedia cu un retus in care consta rebaterea lui.
Cum se intretine un tatuaj?
Un tatuaj se intretine timp de 10 zile cu o crema speciala recomandata de specialist care se poate gasi cu usurinta si in farmacii.In acest interval de timp este recomandat a nu se lasa tatuajul uscat sa fie protejat intotdeauna cu un strat subtire de crema si a se feri contactul cu soarele,lumina ultravioleta, praful,transpiratia sauu piscine.
Cum se poate diminua durerea atunci cand ne facem un tatuaj?
Durerea se poate diminua cu o crema speciala dar care nu o recomand deoarece dupa trecerea efectului care tine in jur a o ora durerea este mult mai insuportabila decat ar fi fost fara crema de la inceput.
Cum se poate sterge un tatuaj vechi?
Un tatuaj vechi se poate sterge la un centru specializat dotat cu laser special pentru indepartarea tatuajelor.Procesul este mult mai dureros si necesita timp pentru inlaturarea lui deoarece pot fi necesare mai multe sedinte de stergere. Intre sedinte trebuiesc facute pauze pentru vindecarea zonei.
Cum se sterilizeaza acele care urmeaza sa fie folosite la tatuaje?
Un salon autorizat nu sterilizeaza acele.Acele sunt de unica folosinta desfacute in fata clientului si sunt aruncate imediat dupa terminarea tatuajului.

Disclaimers

Acest Website nu garanteaza in nici un fel:

(a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice);

(b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti;

(c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti le pot atasa acestui Website fara cunostinta sau acordul Societatii;

(d) utilitatea continutului acestui Website, in Intreg sau in parte. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabila societatea si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website. Sunteti direct raspunzatori pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

Vezi toate lucrarile Facebook!